غرفه سازی

غرفه سازی به معنای طراحی و اجرای غرفه ای است با هدف های مشخص که با استراتژی های کسب و کار هم راستا باشد.

غرفه هایی موفق به جذب مشتری می شوند که طراحی آن غرفه با اهداف مشخص و برنامه ریزی دقیق انجام می شود. با طراحی غرفه ی  همسو با استراتژی های کسب و کار می توان جایگاه برند خود را  در ذهن مخاطب قوت بخشید  و سکوی پرتابی برای پیشرفت در بازارهای بین المللی شد.

ما یکی از پیشروترین پیمانکاران غرفه هستیم که تلاش می کنیم حرفه ای بودن را درایران با قیمت های پایین ارائه دهیم. غرفه های نمایشگاهی چشمگیر ما در بین همه غرفه داران محبوبیت دارد.

طراحی و ساخت غرفه های نمایشگاهی

 

 یک غرفه خوب و حرفه ‌ای می ‌تواند تاثیر زیادی بر جذب مشتریان و حضور موفق شرکت در نمایشگاه داشته باشد. طراحان غرفه باید به جنبه ‌های مختلفی مانند چیدمان، استفاده از رنگ‌ ها، نورپردازی، جذابیت بصری و همچنین عملکرد غرفه از نظر دسترسی و کاربرپسندی توجه کنند. همچنین موقعیت قرارگیری غرفه در نمایشگاه نیز بسیار مهم است و می ‌تواند در جذب بازدید کنندگان موثر باشد.

به طور کلی، غرفه سازی به عنوان یکی از ابزار های مهم بازاریابی و تبلیغات محسوب می‌ شود که شرکت‌ ها می ‌توانند از طریق آن به معرفی و ترویج محصولات و خدمات خود بپردازند و با حضور فعال در نمایشگاه‌ ها به رشد و توسعه کسب و کار خود کمک کنند.
 
یکی از مهم ترین بخش های هر نمایشگاه را غرفه ساخته شده ی آن نمایشگاه تشکیل می دهد. غرفه سازی  دارای مراحل متعددی است که با رعایت اصول زیبا سازی و قوانین مخصوص به خود می توان غرفه ای طراحی کرد که برند خود را در ذهن مخاطب  به صورت ویژه ثبت کنید  و به موفقیت های چشم گیری در زمینه غرفه سازی دست پیدا کنید.

تجهیزات غرفه سازی

تجهیزات نمایشگاهی که در غرفه شما استفاده می شود  ارتباط مستقیمی  با نوع فعالیت شمادارد. بسته به این نوع فعالیت ها باید به دنبال اجاره تجهیزات مناسب نمایشگاهی باشید.
این تجهیزات را میتوان به دسته های مختلفی تقسیم کرد :
به عنوان مثال بخش صوتی و تصویری و یا بخش جنبی شامل میز،صندلی ، مبلمان و نور و ….
حالا که صحبت از تجهیزات شد جادار به بخش جدید و جذابی که این روزها نشان دهنده ی مدرن تر بودن و مسلط بودن صاحبان مشاغل  است اشاره کرد.

تکنیک واقعیت افزوده یا AR

استفاده از این تکنیک تعاملی خالی از لطف نیست.
برای مثال بازدید کننده ها می توانند با استفاده از تلفن های همراه خود مدل های 3بعدی محصولات را ببینند و این امر به آن ها کمک می کند که به اندازه ی بسیاری از محصولات که به دلیل کمبود جا یا مخاطرات آن در نمایشگاه حقیقی حضور ندارند مشرف باشند.
هم چنین با اسکن کردن QR کدها  یا استفاده از برنامه های AR  به محتوای دیجیتالی شامل تصاویر، ویدئوها و یا نمودار ها دسترسی پیدا کنند.

تکنیک واقعیت مجازی یا VR

می توان به جای حمل نمونه های بزرگ محصولات را با مشخصات کامل به صورت مجازی ببینند.
به محصول مورد نظر به صورت 360 درجه  در مکان هایی که دسترسی به آن محصول ممکن نیست مشرف باشند.
شبیه سازی یک محصول یا محیط کاری هم چون رانندگی با یک وسیله نقلیه و یا دیدن جزئیات کامل یک سا ختمان.

 

در نهایت استفاده از تکنولوژی  های جدید غرفه سازی هم چون AR و VR  سطح تعامل و تجربه بازدیدکنندگان را به طور چشم گیری افزایش داده است.
این فناوری ها موجب شده تا شرکت ها فراتر از محدودیتهای سنتی مکان و فضا پیش بروند و محصولات خود را در معرض دید عموم بگذارند.